B. Daerah
B. Daerah, 15.08.2019 17:53, aisah5896

Kumaha carana ari megarkeun meri teh? naon sababna? ​

answer
Jawaban: 2

Pertanyaan Lain: B. Daerah

image
B. Daerah, 20.08.2019 17:57, aguswidi47581
Saben sapada geguritan, dumadi saka siji a. tema b. gagasan c. gagasan tambahan d. gagasan utama​
Jawaban: 2
image
B. Daerah, 21.08.2019 15:52, liqolillah
25. ing ngisor iki kalebu tuladhane crita mite,kajaba. a. dewi srib. nyai rara kidulc. luwak karo manuk cabakd. rara anteng lan jaka seger​
Jawaban: 3
image
B. Daerah, 19.05.2017 13:13, nina4086
Abdul qodir ngasto boso! dibuat hanacaraka! atas jawabannya diucapkan
Jawaban: 1
image
B. Daerah, 14.01.2019 18:16, andiupi2240
Terjemahke ing bahasa krama waktu iki aku didawuhi bapak supoyo nekani adicoro kenduren ing daleme pak daryanto sesepuh ing kampungku ing daleme pak daryanto bapak-bapak rt ku wes podo kumpul kanthi lengah ing klasa kloso kang dilengahi bapak-bapak iku mau digelar ing ruang tengah dalame pak daryanto anggone lengah mau tumoto apik lengah jejer pesagi ngupengi ambeng kang ugo ditoto jejer ambeng-ambeng iku di wadai baskom ana sing baskom plastik ana uga kang baskom seng ambeng-ambeng iku dumadi soko sego kang duwure ditato lawuh maneka warna
Jawaban: 1
Apakah Anda tahu jawaban yang benar?
Kumaha carana ari megarkeun meri teh? naon sababna? ​...
Sent

Pertanyaan:

Konu
B. Indonesia, 22.03.2021 02:30
Konu
Sejarah, 22.03.2021 02:30
Total masalah yang diselesaikan di situs: 21854429